Suomi Harrastaa

Tietoa Suomi Harrastaa harrasteryhmien tunnin sisällöstä

Tunneilla opitaan valitun lajin perusliikkeitä ja tehdään siihen sopivia kehon hallintaa kehittäviä harjoituksia. Alku- ja loppuverryttelyiden yhteydessä lapset pääsevät tutustumaan myös muihin liikuntamuotoihin. Tavoittenamme on, että lapset saavat mukavia liikuntakokemuksia ja tulevat kotiin hyvillä mielin harrastuksensa parista "pää märkänä ja posket punaisena". Tunnista ohjatun liikunnan osuus salissa on 45 minuuttia. Pukeutumiseen sekä välineiden korjaamiseen on varattu 15 minuuttia.

Varusteet tunneilla

Lapsella olisi hyvä olla sisäliikuntaan sopiva vaatetus ja juomapullo. Sisäliikuntaan tarkoitetut kengät/tossut/jarrusukat ovat suositeltavia varusteita, niin pienet varpaat säästyvät kolhuilta ja liukastumisriski pienenee huomattavasti. Jos lapsella ei ole sisäliikuntakenkiä/tossuja/jarrusukkia, niin tunneilla pitää liikkua paljain jaloin liukastumisriskin takia.

Kokoontuminen tunneille

Kokoontuminen tunneille tapahtuu yleensä liikuntasalin pääovella. Jos koulun ulko-ovet ovat lukittu, niin kokoontuminen on koulun pääovella, josta ohjaaja noutaa lapset tunnille. 

Liikuntasaliin tai pukuhuoneisiin meneminen ennen ohjaajan lupaa on ehdottomasti kielletty! Koulun tiloista tulee myös poistua vuoron loputtua.

HUOM! Jos lapsi ei ehdi sovittuun kokoontumiseen ajoissa ja koulun ulko-ovet ovat lukittu, niin emme voi aina taata tunnille pääsyä. Lapsia kannattaa ohjeistaa jo kotona, että kääntyvät myöhästyessään koulun henkilökunnan puoleen sisään päästäkseen. Ohjaaja ei voi jättää muita lapsia valvomatta keskenään saliin.

Poissaolot

Yksittäisistä äkillisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa meille erikseen. Jos poissaolo on tiedossa jo etukäteen, niin siitä olisi aina hyvä informoida suoraan ryhmän ohjaajaa. 

Lopettamisilmoitukset ja yhteydenotto

Jos lapsesi lopettaa tai ei aloita lainkaan harrastusta, niin ole ystävällinen ja ilmoita siitä välittömästi meille. Ryhmiin voi olla jonossa lapsia, joita emme pysty ottamaan mukaan, jos ilmoitusta lopettamisesta ei ole tehty.

Meihin voit olla yhteydessä sähköpostitse helsinkiharrastaa@gmail.com. Vastaamme aina kaikkiin yhteydenottoihin kohtuullisella aikaviiveellä.

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.