KESÄN 2024 EASY SPORT -LIIKUNTALEIRIT HELSINGIN KESKUSTASSA 75€ VIIKKO 

Stadin Pallo ry järjestää Helsingin kaupungin kanssa yhteistyössä 7-12 -vuotiaille lapsille perinteisen matalan kynnyksen Easy Sport -kesäleirit ma-pe 3.-7.6 ja 10.-14.6 (leiri 2 täynnä) Grundskolan Norsenilla, Unioninkatu 2, 00130 Helsinki. Leiripäivät alkavat aina klo 9.00 ja loppuvat klo 15.00. Leirin hintaan kuuluu yksi päivittäinen lämmin ateria (mukaan on hyvä varata myös omia terveellisiä välipaloja, ei siis karkkia. limuja yms). 

Leirit ovat liikuntapainotteisia ja tutustumme viikon aikana erilaisiin peleihin, sekä leikkeihin pääsääntöisesti lähialueita ja raitista ulkoilmaa hyödyntäen. Käytössämme on tarvittaessa myös koulun liikuntasali. Ryhmät jaetaan iän, taitojen ja kaverisuhteiden perusteella, niin saamme leiriviikosta kaikille varmasti haastavan ja mielekkään.

Leirin ohjaajina toimivat Stadin Pallon koulutetut ja kokeneet valmentajat. Kysymyksiä kesäleireistä voitte laittaa sähköpostitse stadinpallo@gmail.com

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake:

Osallistujan nimi, leirin ajankohta, syntymäaika, kotiosoite, mahdolliset allergiat ja muut huomioitavat terveydelliset seikat. Huoltajan sähköpostiosoite ja puhelinnumero, josta saa kiinni hätätapauksissa klo 9-15 välisenä aikana.

Leirimaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä alla olevilla tiedoilla: 

Saaja: Stadin Pallo ry
Tilinumero Aktia: FI81 4055 0016 5507 88
Summa: 75€
Viite. ei käytetä
Tiedoksi/viesti kohtaan: Osallistujan nimi ja maininta "kesäleiri"

Ilmoittautumisen peruuttaminen 

Peruutukset ovat mahdollisia 31.4 saakka ja sen jälkeen ilmoittautuminen on lopullisesti sitova. 31.4 jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 25 euron toimistokulut.

Vakuutukset

Leiriläiset ovat vakuutettuja Helsingin kaupungin toimesta. 

Seuraa meitä Facebookissa facebook.com/stadinpallo/

 

Leiri 3.-7.6 täynnä!

Leiri 10.-14.6 täynnä!

Yhteydenotot:
stadinpallo@gmail.com