KESÄN 2023 EASY SPORT -LIIKUNTALEIRIT HELSINGIN KESKUSTASSA 75€ VIIKKO 

Stadin Pallo ry järjestää vuonna 2009-2015 -syntyneille lapsille perinteisen matalan kynnyksen Easy Sport -kesäleirit maanantaista perjantaihin 5.-9.6 ja 12.-16.6 (leirit ovat täynnä, mutta voi ilmoittaa varapaikalle) Grundskolan Norsenilla, Unioninkatu 2, 00130 Helsinki. Leiripäivät alkavat aina klo 9.00 ja loppuvat klo 15.00. Leirihintaan kuuluu yksi päivittäinen lämmin ateria (mukaan on hyvä varata myös omia välipaloja). 

Leirit ovat liikuntapainoitteisia ja tutustumme viikon aikana erilaisiin peleihin, sekä leikkeihin pääsääntöisesti lähialueita ja raitista ulkoilmaa hyödyntäen. Käytössämme on tarvittaessa myös koulun liikuntasali. Ryhmät jaetaan iän, taitojen ja kaverisuhteiden perusteella, niin saamme leiriviikosta kaikille varmasti haastavan ja mielekkään.

Leirin ohjaajina toimivat Stadin Pallon koulutetut ja kokeneet valmentajat. Kysymyksiä kesäleireistä voitte laittaa sähköpostitse stadinpallo@gmail.com

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake tai lähetä ilmoittauminen sähköpostitse stadinpallo@gmail.com jolloin tarvitsemme seuraavat tiedot:

Osallistujan nimi, leirin ajankohta, syntymäaika, kotiosoite, mahdolliset allergiat ja muut huomioitavat terveydelliset seikat. Huoltajan sähköpostiosoite ja puhelinnumero, josta saa kiinni hätätapauksissa klo 9-15 välisenä aikana.

Leirimaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä alla olevilla tiedoilla: 

Saaja: Stadin Pallo ry
Tilinumero Aktia: FI81 4055 0016 5507 88
Summa: 75€
Viite: 
Tiedoksi/viesti: Osallistujan nimi ja maininta "kesäleiri"

Ilmoittautumisen peruuttaminen 

Peruutukset ovat mahdollisia 31.4 saakka ja sen jälkeen ilmoittautuminen on lopullisesti sitova. 31.4 jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 20 euron toimistokulut.

Vakuutukset

Leiriläiset ovat vakuutettu Helsingin kaupungin toimesta. 

 

Tervetuloa nauttimaan leiristä!

Seuraa meitä Facebookissa facebook.com/stadinpallo/

 

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenotot:
stadinpallo@gmail.com