KESÄN 2022 EASY SPORT -LIIKUNTALEIRI HELSINGIN KESKUSTASSA 75€ VIIKKO

Stadin Pallo ry järjestää vuonna 2009-2014 -syntyneille lapsille perinteisen matalan kynnyksen Easy Sport -kesäleirin maanantaista perjantaihin 13.-17.6 Grundskolan Norsenilla, Unioninkatu 2, 00130 Helsinki. Leiripäivät alkavat aina klo 9.00 ja loppuvat klo 15.00. Leirihintaan kuuluu yksi päivittäinen lämmin ateria (mukaan on hyvä varata myös omia välipaloja). Mukaan mahtuu 30 innokasta lasta.

Leirit ovat liikuntapainoitteisia ja tutustumme viikon aikana erilaisiin peleihin, sekä leikkeihin pääsääntöisesti lähialueita ja raitista ulkoilmaa hyödyntäen. Käytössämme on tarvittaessa myös koulun liikuntasali. Ryhmät jaetaan iän, taitojen ja kaverisuhteiden perusteella, niin saamme leiriviikosta kaikille varmasti haastavan ja mielekkään.

Leirin ohjaajina toimivat Stadin Pallon koulutetut ja kokeneet valmentajat. Kysymyksiä kesäleireistä voitte laittaa sähköpostitse stadinpallo@gmail.com

LEIRI TÄYNNÄ!! Ilmoittautuminen ja maksaminen

Peruutuspaikkoja voi tiedustella sähköpostitse stadinpallo@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake tai lähetä ilmoittauminen sähköpostitse stadinpallo@gmail.com jolloin tarvitsemme seuraavat tiedot:

Osallistujan nimi, syntymäaika, kotiosoite, mahdolliset allergiat ja muut huomioitavat terveydelliset seikat. Huoltajan sähköpostiosoite ja puhelinnumero, josta saa kiinni hätätapauksissa klo 9-15 välisenä aikana.

Leirimaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä alla olevilla tiedoilla: 

Saaja: Stadin Pallo ry
Tilinumero Aktia: FI81 4055 0016 5507 88
Summa: 75€
Viite: 12454

Ilmoittautumisen peruuttaminen 

Peruutukset ovat mahdollisia 31.5 saakka ja sen jälkeen ilmoittautuminen on lopullisesti sitova. 31.5 jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 20 euron toimistokulut.

Omat vakuutukset

Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on leiritoiminnan kattava tapaturmavakuutus!

 

Tervetuloa nauttimaan leiristä!

Seuraa meitä Facebookissa facebook.com/stadinpallo/

 

Yhteydenotot:
stadinpallo@gmail.com